Pengedar Rokok Elektronik Di Malaysia


Ini bukan iklan tapi "free banner".

Salam Satu Malaysia,

Mohon maaf kerana anda menggunakan string “Pengedar Rokok Elektronik ….. ” di Google lalu jumpa blog saya. Untuk tidak menghampakan anda, saya senaraikan pengedar yang pernah saya hubungi secara fizikal atau telefon sahaja termasuk senarai blog yang relevan dengan carian anda.

Antara blog atau laman web perniagaan rokok elektronik yang selalu saya layari dan boleh dipercayai ialah :

  1. http://ecigarettemalaysia.blog.com/
  2. http://kualalumpurcity.olx.com.my/
  3. http://www.lelong.com.my (search dengan string e cig, rokok elektronik, perisa)

Antara pengedar yang namanya selalu terpampang di blog-blog ialah :

  1. SARAWAK : Sibu – 0128569103 (Fadhlan)
  2. PERAK : Lumut – 0195583307 (Hakimi)
  3. WILAYAH PERSEKUTUAN : Putrajaya 0129711309 (Khairil Amli)
  4. WILAYAH PERSEKUTUAN : Gombak – 0163750548 (Rizani)
  5. NEGERI SEMBILAN : Rembau – 019-2466882 (Mohd Rozi Bin Hamzah)
  6. SELANGOR : Pengedar lama dimaklumkan tidak lagi mengedar.

Antara pengedar rokok elektronik yang pernah saya berurusan ialah :

  1. Saudara Rizani (Gombak, KL) – 0163750548
  2. William – (USJ8, Selangor) – cari di Lelong

Berikut ialah blog yang pernah saya layari tapi belum pernah dihubungi pemiliknya :

  1. http://pintukedai.blogspot.com/
  2. http://e-rokok.com/
  3. http://gardiva.com/

Sekian. Harap dapat membantu anda dan anda dijemput memberi sepatah dua kata.

Terimas.

Artikel Lain Mengenai Rokok Elektronik

  1. Dilema rokok elektronik
  2. Panduan Membeli Rokok Elektronik (1)
  3. Panduan Membeli Rokok Elektronik (2)
  4. Ragam Pengedar Rokok Elektronik
  5. Rokok Elektronik Lebih Mesra Bayi?
  6. Bahan Kimia Dalam Perisa Rokok Elektronik? (1)
  7. Aksesori Rokok Elektronik – Pengenalan (1)
  8. Pelaburan Rokok Lebih Baik dari ASB?
  9. Pengedar Rokok Elektronik Di Malaysia
  10. Isteri Hadiah RM62,432.26 Kepada Suami Yang Berhenti Merokok?
  11. Giantomizer sudah masuk Malaysia tetapi ……
  12. Perisa Rokok Elektronik Popular Di Malaysia
  13. Akibat Clearomizer Rintangan Rendah
  14. Rokok Elektronik:EPOWER Jenama Terakhi Akan Diimport? 
  15. Rokok Elektronik Jenama EPOWER.
  16. Rokok Elektronik, TV9 dan Rizani.
  17. Ulasan Giantomizer V2
  18. Jenama Revolution V2 Akan Masuk Malaysia. NEW!!!!
  19. Sertai Grup E Cigar X-Change Info di Facebook
Check out My SEO Tools

…………

This entry was posted in Rokok Elektronik and tagged . Bookmark the permalink.

58 Responses to Pengedar Rokok Elektronik Di Malaysia

  1. Pingback: Dilema rokok elektronik | Komentar Umum Inaiputih

  2. mr5rule says:

    Salam,
    Tak sangka saya, ada juga yang berminat nak sebarkan maklumat eRokok ni. Saya juga mempunyai minat yang sama. Tujuan nye bukanlah semata2 untuk perniagaan tetapi untuk berkongsi maklumat tentang eRokok ini.

    Terima Kasih saya Sokong Usaha anda.

  3. Salam Saudara Inai Putih,

    Saya dengan ini ingin memaklumkan kepada saudara bahawa :

    SELANGOR : Klang – xxxxxxxxxx (Hadi)

    TIDAK LAGI menjalankan perniagaan e-cigarette bersama kami lagi.

    Diharap saudara boleh memadam namanya daripada post ini.

    Kerjasama daripada tuan amatlah saya hargai.

    Terima kasih.

    • inaiputih says:

      Okay …. saya akan delete maklumat jika ada di blog saya.
      Saya selalu ke Gombak jer. Baru semalam yang Gombak turun ke Beranang.🙂

      • Rizani says:

        Terima Kasih kepada Dato Nizam krn telah byk menyokong usaha ke arah “quit habit of smoking” dan beralih kepada teknologi yg semakin menjadi pilihan. Meskipun pelbagai link diberi untuk informasi, tetapi masih ramai lagi yg tidak cuba untuk mengetahui malah mengkaji keberkesanannya pada umum.
        Betul ini bukanlah alat atau rawatan untuk berhenti merokok, tetapi jika kita mampu mengubahnya maka kita semua berpakat untuk menghindarkan kesan tembakau setelah apa yg kita lalui dan kesannya terutama pd tg tersayang….
        Stay Safe, Stay vape, Stay fresh……..

  4. Hehehe. Saudara Rizani boleh dipercayai. Jgn risau. Kalau ada apa-apa masalah, boleh minta bantuan. Kalau ada masalah yang berada diluar kawalan beliau (Jarang berlaku), boleh email saya di : dracomalfoyxray@yahoo.co.uk

    Kami di : http://ecigarettemalaysia.blog.com sedia membantu seadanya.

    Terima kasih diatas sokongan anda semua.

  5. mie says:

    saya adalah pelanggan e-rokok en rizani dr gombak.beliau seoarang dealer e-cigar yg boleh di percayai…from MIE alor star

  6. Nur Hasmila says:

    Saya berasal d kedah…di mana boleh saya dapatkan perisa dengan kadar segera kerana suami saya sudah kehabisan perisa rokoknya

  7. edie says:

    saya nazri adari alor star, cam mana nak dapatkan stok perisa di kawasan alor star, susah sangat nak cari, x kan sampai nak g kulim, jauh tuuuu

    • inaiputih says:

      Saudara Edie, saya hanya penulis blog, bukan peniaga …. hanya memuatkan maklumat jika ada penjual berkenaan memaklumkan kepada saya. walau bagaimanapun saya akan cuba bantu saudara melalui maklumat rakan-rakan, jika ada.

    • FUCKISRAEL says:

      saya ada stock untuk perisa di alor setar..tapi bukan yang xdak label..ni ada brand..kalau nak pm saya ataupn email rahmatnurwafi@gmail.com

  8. wan faris says:

    Assalam…saya wan dari johor bahru.saya berminat nak jadi ejen produk ni..bboleh bagi ketetang sikit..

    • shah idil says:

      Sy ad menjual rokok elektronik rm120shja….satu set ad 2btg…beli 3set keats rm110shja…bleh borong..hbngi sy 0108973050 aidil

  9. ariff says:

    Trg area mane nk cri

  10. Jp Kalana says:

    x da ke yang perasa keritik…

  11. Salam semua, bagi mereka di lokasi cheras yang berminat untuk mendapatkan e-rokok atau e-liquid, boleh ke kedai kami di Bandar Sri Permaisuri, Cheras, buka setiap hari 9am-9pm

  12. lan says:

    Salam bro,

    Boleh rekomen tak e liquid yg ok. Harga tak kisah..janji puas hati n berbaloi.

    William usj tu aktif lg ke?? Tgk kat lelong cam tak aktif je..

    • inaiputih says:

      Liquid ni ikut tekan masing-masing. saya syorkan saudara buat “try & error’ sendiri. Wiliam USJ8 dengar khabarnya telah memberhentikan operasi sementara waktu disebabkan kesukaran untuk mendapatkan bekalan.

      • lan says:

        Kalau tak keberatan boleh bro bg tau bro ambil liquid kat mana sebab sekarang ni susah la rasanya nak dapat liquid yg ok. Mungkin bro boleh email pada saya.

  13. haridan says:

    Salam, bagi mereka yang berada di utara, boleh dapatkan e-cigarette di talian 017-5622562 atau layari Facebook “Haridan On9 Shop”… Saya ada bekal charger, refill strawberi apple dll serta set E-cigarret dengan harga promosi 5set keatas, 10 set atas dan promosi refill. Terima kasih… Terima kasih blogger jika publish comment & share pada yang lain ^_^

  14. shah idil says:

    Sy ad menjual rokok elektronik ego lcd satu set rm120shja..area kl n selangor…yg jauh2 bleh pos k…kol sy 0108973050

  15. mohd khairul anuar says:

    Salam…..Sy Mr.K dari Vapor Club Malaysia…minta izin empunya slot utk iklankn satu lg liquid tempatan (Vape On by Vapor Club Malaysia) di pasaran…dan kami mencari ejen bg beberapa buan negeri lagi (Kedah, Sarawak, Terengganu, Kelantan dan Perak)…yg berminat sila email saya di krule.safeland@gmail.com…thanks tuan tanah…

  16. jeffry says:

    apa jenis yang paling trbaek bg skrg ni. or ade x link2 yg bole terankn prbezaan jenis2 rokok elektrik nih? nk beli tp nk puas hati bila beli. harga no problem

  17. jeffry says:

    ade pengedar dekat kulim x? kalu leh bg alamat lg style ar.

  18. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some
    articles for your blog in exchange for a link
    back to mine. Please blast me an email if interested.
    Thank you!

  19. If some one wishes to be updated with hottest technologies then he must be
    pay a visit this site and be up to date all the time.

  20. Wherever you go, you can’t avoid seeing Tiki figures and collectibles. Nonetheless, small businesses must be watchful when they get a logo design. Tiki culture was popularized in the United States during the 1940’s, 1950’s, and 1960’s thanks to tiki bars and restaurants.

  21. Fathers Day is just around the corner and this little
    craft make the perfect gift for dad on his special day of the year.

    As you can see, the Swingline 74350 has just about everything you could want in a hole
    punch. Simply use your regular nail polish remover and remove the polish as usual.

  22. By implementing these easy hints, you can make your future grocery
    shopping expeditions so simple and also save time, money and calories while you are at it.

    Although fuel prices have recently declined from
    unprecedented highs this past autumn, it is unlikely that the new frugality
    stimulated by the necessity to cut back on driving will soon go away.
    Part two guides you from aisle to aisle showing you why
    you should make wise choices for health’s sake.

  23. Key fitness programs would include high intensity resistance training instead of
    cardio where you will be sweating and huffing and puffing much more than any boring cardio workout.
    They were less aggressive, destructive and behaved better.
    Lie on an incline board or on the floor with your upper back, neck
    and head propped up with firm pillows or other firm support, such as a large foam wedge.

  24. xbox 720 says:

    Choose a web feed’s category carefully and only submit relevant feeds to topic specific directories. 0 will soon be launched at the end of next September. You can read this new technology news India on the Digit website too.

  25. When you initially establish your business from
    home, you have to calculate original expenses. These tools or
    principles are so essential to any manager that their utilization,
    or lack of, have significant impact on the organization as a whole.
    With regard to business policy and decisions, smaller companies have an
    advantage over larger organizations in that they
    are more apt to take risks which, in turn, can lead to higher returns.

  26. marijuana says:

    When someone smokes marijuana, THC rapidly passes from
    the lungs into the bloodstream, which carries the harmful chemical to the brain and
    to other organs throughout the body. Such a unique application of this
    plant is beyond the reproach of the law. Chemical highlighted test strip is used for this test.

  27. Positive feedback is good but should be able to be backed up by contacting the
    said customer for authentication. The results were a bit startling, as most of the affected websites consisted
    of money keyword for anchor text in over 60% of inbound links which gives way to negative SEO, a strictly prohibited by Google.
    So if they want page views for their from SERPs’ they need to manage
    to get their website to the top of SERPs’.

  28. Dancing, feasting and making crafts such as sun catchers and dream pillows are
    common activities. Flagship arts documentary programme Arena is to
    track the Australian’s progress as he attempts to paint a series of pictures inspired by William Shakespeare’s famous comedy A Midsummer Night’s Dream. We have a wide selection of holiday rentals in Kalamata and the surrounding areas.

  29. Here is the protection addition which is
    regarded as the main not merely as it aid prevents dental care diseases but also because it promotes program
    holders to find regular checkups hence building
    success out away from their insurance. This information can be garnered via reading customer reviews and testimonials from where you can clearly
    get confirmation for the same. Brushing soon
    after meals takes away debris plus acid from your teeth and also dental implant.

  30. Everything from cookies to cakes to muffins, pancakes and dessert bars can be made with chia gel as your butter replacement.
    Although it’s fun to watch the seeds grow, have you ever considered eating them. This is an all natural, 100% plant source of complete protein.

  31. Latanya says:

    Tyrosine should not be absent from the list of ingredients,
    either. The majority of dieters want to see weight loss instantly and
    will use every resource initially to lose this weight.
    Probiotic supplements will give you the same benefits as food sources.

  32. Because the admin of this site is working, no question very quickly it will be famous, due to
    its feature contents.

  33. I am a fan of this blog for quite sometime and it is always worth a read.
    I’m hoping to see more posts like your last one.

  34. It’s going to be ending of mine day, but before ending I am reading this impressive piece of writing to improve my experience.

  35. 6458 says:

    What’s up, 6458 I just wanted to mention, I loved this article 8609.
    It seemed to be practical 1475. Continue on submitting!

  36. You are so awesome! I do not suppose I’ve read
    anything like this before. So good to find someone
    with a few genuine thoughts on this issue.
    Really.. thanks for starting this up. This web site is something that’s needed
    on the internet, someone with some originality!

  37. Hi, depilacja laserowa Radom merely wanted to say, I enjoyed this post
    depilacja laserowa Radom. This had been inspiring depilacja laserowa
    Radom. Keep going submitting!

  38. Great delivery. Solid fotografia dziecięca Warszawa
    arguments. Continue the good effort.

    This kind of post fotografia dziecięca Warszawa is
    priceless. When can I learn more?

  39. acai berry says:

    Wonderful blog! Do you have any tips and hints for aspiring
    writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
    Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a
    paid option? There are so many options out there that I’m totally confused ..
    Any tips? Thanks a lot!

  40. HH says:

    Dekatb seremban ada tak kedai vapor??? Mohon pencerahan..

  41. Hisyam says:

    saya tengah mencari chip utk mod smok m80.kalau ada tolong bagi tahu saya segera.

  42. hafiz says:

    Dimana sy nk cari charger beteri untk vape sy..dkt mahjung dah semua cari..habis terjual..harap dpt tlg sy..tinggal di area setiawan perak

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s