Ipad2 jadi hadiah pertandingan antara blogger Malaysia?


Belum pernah lagi dibuat orang untuk menganjurkan pertandingan antara blogger dari Malaysia dengan hadiahnya Apple Ipad2. Syabas diucapkan kepada Denaihati.com dengan usaha yang sangat kreatif ini. Walau bagaimanapun, tak ramai lagi yang tahu akan hal ini.

Antara syarat yang ditetapkan ialah :

Kelayakan blog utama

1. Blog mesti Page Rank 3 dan ke atas.

2. Mesti join mailing list dan diaktifkan (kalau dah join bagus sangat lah).

3. Mesti buat satu entri kreatif tentang contest ni dengan link sponsor dan tinggalkan backlink di ruangan komen dan wall Face Book denaihati.

4. Blog yang aktif dengan sekurang-kurangnya 3 entri setiap minggu.

5. Tidak menggunakan cara yang tidak normal untuk mendapat trafik.

6. Terbuka untuk semua blog 1Dunia.

7. Bahasa bebas janji orang dunia faham.

8. Penganjur ada hak membatalkan mana-mana penyertaan dan mengubah syarat jika perlu.

Cara memilih pemenang

1. Hadiah utama iPad 2 untuk teman setia blog yang menjadi top link referrer (statistik google analytics) bermula 24/2 – 31/5-2011 dengan minimum trafik 6000 dan bounce rate bawah 50%. Makna jika blog anda jadi no 1 top referrer tapi kurang 6000 maka hanya layak dapat hadiah cermin mata Rayban. Kalau ada lebih dari 1 blog yang mempunyai jumlah trafik 6000 dan bounce rate bawah 50%  maka yang tertinggi akan jadi pemenang.

2. Hadiah hebat untuk 4 blog top link referrer yang berikutnya.

3. Hadiah saguhati akan diberikan kepada 3 blog bawah PR3 yang buat promosi dan masuk top link referrer.

Maklumat lanjut sila layari >> DenaiHati.com

This entry was posted in Kongsi Info and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ipad2 jadi hadiah pertandingan antara blogger Malaysia?

  1. Florist KL says:

    wah ipad2. Susah nak dapat satu. Ada duit pun tak semestinya dapat beli. Macam mana menang ni?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s